Konferens

Konferera i vackra vinter Bohuslän

Erbjudandet gäller mellan 1 Augusti - 1 November 

 

Ankomstfika till varma scones, juice, frukt, kaffe & the

Lunch varmrätt med kaffe och kaka

Eftermiddags kaffe med bakverk, frukt, kaffe & the

Bastu & bubbel bad under bar himmel

Tre rätters middag som avslutas med kaffe & kaka

Del i dubbelrum

Gedigen frukostbuffé

1 455:- per person

 

 

Dags konferens

Ankomstfika till varma scones, joc, frukt, kaffe & the

Lunch varmrätt med kaffe och kaka

Eftermiddags kaffe med bakverk, frukt, kaffe & the

Bastu & bubbel bad under bar himmel

445:- per person

Konferenslokal tillkommer 

Plats att mötas

Vare sig ni är en liten grupp som söker gemytlig pensionatsanda eller den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen, har ni kommit alldeles rätt. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att ni kan fokusera på ert mötes innehåll och lämna resten till oss. Det kan gälla speciella önskemål om kost, en extra videoprojektor, ändrad fikatid, plötsligt påkommen picknicklunch eller nya deltagare i sista stund. Vi finns alltid till hands så ni kan koncentrera er på viktigare saker.

Att konferensrummen är rymliga, ljusa, har all tänkbar utrustning och en strålande havsutsikt hoppas vi att ni tar för givet.

Tid att njuta

Vårt välkända kök längtar efter att skämma bort er med rätter inspirerade av hav och utvalda efter säsong. En hummer eller viltmeny är alltid en fantastisk upplevelse, särskilt med sommelierens dryckesval till. Vi ser till att varje middag blir en speciell och minnesvärd kväll. Vårt nytänkande kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat och servera härliga kreationer av fisk eller fågel till lunch. Vi eftersträvar givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i vårt kök.

Åstol

Vår lilla konferenslokal som rymmer upp till 25 personer. Nyrenoverat, ljust konferensrum med utsikt över Klädesholmen och Tjörnekalv. Åstol ligger i huvudbyggnaden.

Läs mer och se bilder »

Dyrön

Vår mellanstora konferenslokal som rymmer upp till 60 personer. Stort och ljust konferensrum med utsikten i fokus. Dyrön ligger i huvudbyggnaden.

Läs mer och se bilder »

Klädesholmen

Vår stora konferenslokal som rymmer upp till 120 personer. Klädesholmen är en separat byggnad alldeles bredvid huvudbyggnaden.

Läs mer och se bilder »