fbpx

Upplevelser

Bo med egen ingång och altan, mat från Åstols Rökeri eller fiskebåten Arkö, direkt upp till rummet och fyll dagarna med genuina skärgårdsupplevelser. Aktiva eller njutbart avkopplande.

På Tjörns Havspensionat bor du mitt i Bohusläns skärgård med Marstrand, Skärhamn, Åstol och Dyrön runt hörnet men ändå bortom vallfärdsvägarna. Här kan du välja aktiva eller helt avkopplande skärgårdsupplevelser, samtidigt som du värnar din egen och respekterar andras hälsa!

Enskilt och stilla med de närmaste, eller för den större gruppen, konferensen, idrottsföreningen, kick-off eller kompisgänget.

BOKA HÄR

 

 

Ö-luff till Dyrön med boende på Tjörns Havspensionat och middag på Åstols Rökeri.

I vår packning har vi ett lunchpaket med lokala delikatesser tillsammans med en mini-guide och berättelse över Dyrön, Åstol och Rönnäng. Framför oss har vi en dag av utforskande på Dyrön och middag på Åstol Rökeri. På kvällen kommer vi avsluta med utsikt över ön Klädesholmen och öppen horisont i lugnet och grönskan på Tjörns Havspensionats Veranda.

Läs mer och se bilder »

Galleribesök i rå skärgårdsnatur, middag på rustika Åstols Rökeri och Boende på Tjörns Havspensionat.

Längst ut på Åstols klippor ligger Galleri Röda stugan. Här anordnar Åstols konstintresserade eldsjälar vernissage med olika konstnärer. Det är ett populärt utflyktsmål som ofta kombineras med boende på Tjörns Havspensionat och middag på Åstols rökeri.

Läs mer och se bilder »

Räktrålaren Arkö, välkomnar till ombord-guidning lördagar kl. 12:00

Arkö-räkan är ett begrepp som först startade bland Tjörn-bor, karakteriserande den höga kvaliten som räktrålaren Arkö alltid levererade. På senare tid har begreppet spridit sig. På Göteborgs Fiskeaktion är grossisterna beredda att betala ett högre pris på fångsten från räktrålaren Arkö.

Läs mer och se bilder »